Η Ομάδα Μας

Κώστας Σωτηρίου

Dadstronomeur

Ο dad του Dadstronomy είναι ο Κώστας Σωτηρίου, ο μπαμπάς της Ιωάννας και της Αλεξάνδρας,  ένας ανήσυχος μάγειρας που θέλει τα παιδιά του να τρώνε καθημερινά υγιεινά και φρέσκα φαγητά.

Περισσότερα για τον Κώστα...

Ο Dadstronomeur Κώστας Σωτηρίου ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα ως “μάγειρας” ήχων. Με αυτή την ιδιότητα δουλεύει εδώ και τριάντα χρόνια στο χώρο του θεάματος σε μεγάλους πολιτιστικούς οργανισμούς, σε μεγάλα πολιτιστικά events και συνεργάζεται με καλλιτέχνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η ευαίσθητη μύτη του και ο ανικανοποίητος ουρανίσκος του μαζί με την παρότρυνση φίλων και γνωστών τον οδήγησαν στην ενασχόληση με την μαγειρική.

Το 2008 γνώρισε το (φίλο πια και) μέντορα του σεφ Τόνυ Καβαλιέρο που με το μεράκι του για τα υλικά και τις παρασκευές, του επιβεβαίωσε την κλίση του στη μαγειρική. Έτσι προχώρησε στην απόκτηση πιστοποιητικών μαγειρικής ικανότητας και άρχισε να μαγειρεύει επαγγελματικά για φίλους και όχι μόνο.

Το 2018, τον βρίσκει πλέον με τη δική του επαγγελματική κουζίνα στο Dadstronomy να μαγειρεύει υγιεινά, νόστιμα και ολόφρεσκα γεύματα για τους μικρούς και απαιτητικούς γευσιγνώστες του Παιχνιδαγωγείου. Η Γιούλα και η ομάδα της του δίνουν την ευκαιρία να αποδείξει “πως μάγειρας μπορεί να είναι όποιος αφήνει τις μυρωδιές να μπουν από τη μύτη στην καρδιά και μετά από τη λαχτάρα του να ευχαριστήσει μπαίνει στον κόπο να τις πάει στα δάχτυλα…”, όπως λέει και η φίλη του η μαγείρισσα η Αργυρώ.      

Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος

Chef

Ο Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος συνεργάζεται με το Dadstronomy ήδη από το 2018 ως έκτακτος συνεργάτης κι από το 2021 σε πιο μόνιμη πλέον βάση έρχεται να ανανεώσει με την εικοσαετή εμπειρία του τα μενού και τις γεύσεις μας. Η εκπαίδευση του ξεκίνησε στη Le Monde και συνέχισε δίπλα σε κορυφαίους σεφ σε ξενοδοχεία εστιατόρια και catering. Με τη Royal Enfield του και με μουσικοχορευτική διάθεση μας ταξιδεύει σε γευστικούς προορισμούς για όλα τα γούστα, δημιουργώντας ό, τι τραβάει η όρεξη σας!

Χριστίνα Τριγώνη

Βοηθός Chef

Η Χριστίνα Τριγώνη είναι η “νοικοκυρά” του Dadstronomy με σπουδές στη γεωπονική και οκταετή προϋπηρεσία στην φροντίδα φρούτων και λαχανικών. Χρυσοχέρα από τη Μυτιλήνη, που εκτιμά τα αγνά υλικά, αγαπά τους μεζέδες και το καλό φαγητό. Είναι η μαμά που κινεί τα νήματα με τη φροντίδα της. Οι πιο αυστηροί κριτές της τα παιδιά της η Δήμητρα και ο Χρήστος.

Γιάννης Ρούσσος

O Hotntroulis των Showlutions

Την ομάδα του Dadstronomy συμπληρώνει ο πολυμήχανος Γιάννης Ρούσσος.

Εμπνευστής και ιδρυτής των Hotntroulis και Showlutions o Γιάννης έχει τη λύση για κάθε πρόβλημα.

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο του θεάματος και της παραγωγής υλοποιεί κάθε επιθυμία.

Οι πιο απίθανες ιδέες γίνονται πραγματικότητα χάρη στην οργανωτικότητα και την ευελιξία του.

ΠΙΑΤΑ

συνεργατεσ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι Συνεργασίες Μας

Ας δουλέψουμε μαζί