Μπουζοπούλα Αγάπη μου!

Η ολοήμερη διοργάνωση ολοκληρώθηκε με ένα παραδοσιακό γλέντι

Οι Διάλογοι του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019, ταξίδεψαν μαζί με πλήθος φίλων τους στη δυτική πλευρά του Πάρνωνα, και συγκεκριμένα στη Βαμβακού Λακωνίας, μαζί τους και το Dadstronomy.

Σε μια μέρα γεμάτη δραστηριότητες και εκδηλώσεις, ανοιχτές και δωρεάν για όλους, οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ του ΙΣΝ κάλεσαν το κοινό σε μια συζήτηση για την «Επιστροφή στις Ρίζες».

Η ολοήμερη διοργάνωση ολοκληρώθηκε με ένα παραδοσιακό γλέντι στην Κάτω Βρύση Βαμβακούς που επιμελήθηκε το Dadstronomy υπό την καθοδήγηση του chef της καρδιάς μας Τόνυ Καβαλιέρου.

Το μενού ήταν πλούσιο και περιελάμβανε παραδοσιακές γεύσεις του τόπου.

Έτσι από το γλέντι δεν έλειψε η παραδοσιακή Μπουζοπούλα, τοπικό Λουκάνικο με πορτοκάλι και θρούμπι και σάλτσα μουστάρδας, Σύγκλινο με πορτοκάλι, Λαλάγγια, και Σφέλα, σαλάτα μαυρομάτικα με ντοματίνια,  φρέσκο κρεμμυδάκι και μυρωδικά, καθώς και σαλάτα στάρι με πορτοκάλι, κόκκινο κρεμμύδι, ελιές και μυρωδικά.

Για επιδόρπιο οι τοπικές σπεσιαλιτέ:  δίπλες και πουράκια με καρύδι και ροδόνερο και φυσικά φυσικό χυμός πορτοκάλι Λακωνίας.

https://www.snf.org/el/protoboulies/dialogoi/dialogoi-epistrofi-stis-rizes-ioulios-2019/

Gallery

Δείτε Επίσης

Το Dadstronomy στα φεστιβάλ του κόσμου

Το Dadstronomy στα φεστιβάλ του κόσμου

Μια αναπάντεχη πρόσκληση για το Dadstronomy, στην Βασιλεία της Ελβετίας που από 24/08 έως 04/09 οι Kostas & Kostas κατέπληξαν καλλιτέχνες, τεχνικούς και θαμώνες του Φεστιβάλ με μια pop up εμφάνιση γεμάτη ελληνικές νοστιμιές.

ΠΙΑΤΑ

συνεργατεσ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι Συνεργασίες Μας

Ας δουλέψουμε μαζί