Μπουζοπούλα Αγάπη μου!

Η ολοήμερη διοργάνωση ολοκληρώθηκε με ένα παραδοσιακό γλέντι

Οι Διάλογοι του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019, ταξίδεψαν μαζί με πλήθος φίλων τους στη δυτική πλευρά του Πάρνωνα, και συγκεκριμένα στη Βαμβακού Λακωνίας, μαζί τους και το Dadstronomy.

Σε μια μέρα γεμάτη δραστηριότητες και εκδηλώσεις, ανοιχτές και δωρεάν για όλους, οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ του ΙΣΝ κάλεσαν το κοινό σε μια συζήτηση για την «Επιστροφή στις Ρίζες».

Η ολοήμερη διοργάνωση ολοκληρώθηκε με ένα παραδοσιακό γλέντι στην Κάτω Βρύση Βαμβακούς που επιμελήθηκε το Dadstronomy υπό την καθοδήγηση του chef της καρδιάς μας Τόνυ Καβαλιέρου.

Το μενού ήταν πλούσιο και περιελάμβανε παραδοσιακές γεύσεις του τόπου.

Έτσι από το γλέντι δεν έλειψε η παραδοσιακή Μπουζοπούλα, τοπικό Λουκάνικο με πορτοκάλι και θρούμπι και σάλτσα μουστάρδας, Σύγκλινο με πορτοκάλι, Λαλάγγια, και Σφέλα, σαλάτα μαυρομάτικα με ντοματίνια,  φρέσκο κρεμμυδάκι και μυρωδικά, καθώς και σαλάτα στάρι με πορτοκάλι, κόκκινο κρεμμύδι, ελιές και μυρωδικά.

Για επιδόρπιο οι τοπικές σπεσιαλιτέ:  δίπλες και πουράκια με καρύδι και ροδόνερο και φυσικά φυσικό χυμός πορτοκάλι Λακωνίας.

https://www.snf.org/el/protoboulies/dialogoi/dialogoi-epistrofi-stis-rizes-ioulios-2019/

Gallery

Δείτε Επίσης

Η Covid Shield Πολιτική μας

Η Covid Shield Πολιτική μας

Το «DADSTRONOMY» ακολουθώντας τις απαιτήσεις των καιρών υιοθέτησε το Σχήμα Πιστοποίησης Covid Shield, για το σύνολο των παροχών του, έχοντας αναπτύξει ένα σύνολο Διαδικασιών, τις οποίες εφαρμόζει απαρέγκλιτα

Έχει ο καιρός Γυρίσματα

Έχει ο καιρός Γυρίσματα

Η συνεργασία με «Το Κόκκινο Ποτάμι» ξεκίνησε την Άνοιξη του 2019 και καλά κρατεί! Ηθοποιοί, τεχνικοί και συντελεστές της επιτυχημένης σειράς του Open σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη απολαμβάνουν καθημερινά τα φρεσκομαγειρεμένα γεύματα του Dadstronomy.

ΠΙΑΤΑ

συνεργατεσ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι Συνεργασίες Μας

Ας δουλέψουμε μαζί