Το Dadstronomy στα φεστιβάλ του κόσμου

Μια νέα σελίδα άνοιξε για το Dadstronomy μετά την επιτυχημένη συνεργασία με το Διεθνές φεστιβάλ θεάτρου της Βασιλείας.

Το Dadstronomy στα φεστιβάλ του κόσμου

https://www.theaterfestival.ch

Μια αναπάντεχη πρόσκληση για το Dadstronomy, στην Βασιλεία της Ελβετίας που από 24/08 έως 04/09 οι Kostas & Kostas κατέπληξαν καλλιτέχνες, τεχνικούς και θαμώνες του Φεστιβάλ με μια pop up εμφάνιση γεμάτη ελληνικές νοστιμιές. Η πρόκληση ήταν μεγάλη καθώς διαμορφώθηκε επί τόπου μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, έγινε έρευνα για τις πρώτες ύλες, βασικό συστατικό στις παρασκευές μας, και προσαρμόσαμε τις γεύσεις μας στα τοπικά γούστα. Αποτέλεσμα ήταν το ελληνικό παγωτό -τζατζίκι-, οι μελιτζάνες ιμάμ αλλά και παπουτσάκια, το σπανακόρυζο, το παστίτσιο και το σπετζοφάι αλλά και τόσα άλλα πιάτα που πραγματικά έκαναν θραύση με αποκορύφωμα τη βραδιά του BBQ party.

Η μοναδική εμπειρία άφησε σε όλη την ομάδα του Dadstronomy μια πολύ γλυκιά γεύση, μαζί με την επιθυμία να συνεχίσουμε να ταξιδεύουμε, να γνωρίζουμε καινούριους συνεργάτες και φίλους, να δημιουργούμε ανεπανάληπτες εμπειρίες που σφραγίζονται από τις γεύσεις της απόλαυσης.

Gallery

Δείτε Επίσης

Το Dadstronomy στην καρδιά του Χελμού

Το Dadstronomy στην καρδιά του Χελμού

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων άνοιξε τις πόρτες του για να φιλοξενήσει το τριήμερο (02 έως 05.06.2023) φεστιβάλ μουσικής, υπαίθριων δραστηριοτήτων & αναψυχής ”Helmos Mountain Festival” στους πρόποδες του Χελμού.

ΠΙΑΤΑ

συνεργατεσ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι Συνεργασίες Μας

Ας δουλέψουμε μαζί